Schilderijen op maat laten maken

Wat is er nu leuker dan je eigen, unieke stukje kunst aan de muur? Een schilderij dat niemand heeft en nog betaalbaar is ook?

Wil je een bepaalde foto na laten schilderen? Of wil je een schilderij na laten schilderen zonder dat het plagiaat is, in een ander jasje gestoken, op zelfgekozen formaat, in zelfgekozen kleuren die passen bij jouw interieur, praktijk- of spreekruimte? Of wil je een kunstwerk met speciale wensen? Een heel persoonlijk schilderij bjvoorbeeld als aandenken aan een speciale gebeurtenis.

Laat mij deze dan op maat voor jou maken, want naast het verkopen van eigen werk, maak ik namelijk ook veel schilderijen in opdracht.

Samen met jou worden al je wensen uitvoerig besproken. We maken een moodboard waarmee je wensen tastbaar worden. Je verzamelt allerlei afbeeldingen en teksten die de gewenste sfeer weergeven. Uiteraard moet ik wel denken aan je wensen te kunnen voldoen, (familie)portretten doe ik bijvoorbeeld niet.

De prijs van een schilderij in opdracht is afhankelijk van de grootte, de details van het schilderij, levertijd, type materiaal en verf.

Tijdens het schilderproces is het mogelijk om tussentijdse afspraken te maken of foto's te laten opsturen. Er kunnen dan nog eventuele aanpassingen gedaan worden, net zo vaak totdat je tevreden bent.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact op !!!

 

Bestellen / Meer informatie

Heeft u interesse in dit schilderij? Neemt u dan contact met ons op:

E3M Artistiek Schilderijen

Tabaksweg 1
3848 BW Harderwijk

Barbara Elich

06-45150461
barbara@e3m-artistiek.nl