Barbara Elich

Geboren te Rotterdam op 15 mei 1963Barbara Elich

Getrouwd, 3 kinderen en woonachtig te Harderwijk

Ik ben eigenlijk altijd al creatief geweest, maar ik heb tijdens mijn lange carriere als financieel adviseur en HR manager te weinig tijd gehad om me actief bezig te houden met tekenen en schilderen.

Tegenwoordig richt ik al enige tijd mijn pijlen op het schilderen. Om meer technisch fundament te creëren, ben ik naar de Kunstacademie gegaan. Ik ben in 2016 afgetudeerd aan de Vrije Academie voor beeldende kunsten in Nunspeet. Schilderen is inmiddels meer dan een uit de hand gelopen hobby en echt mijn grote passie geworden.

Mijn 'allround' schilderstijl geeft mij de mogelijkheid om verschillende onderwerpen te schilderen.  Wat vaak terug te zien is in mijn schilderijen is dat de schoonheid van elegantie en stoerheid heel goed samen kunnen gaan. Ik hanteer vaak de gemengde techniek, verschillende materialen en technieken door of over elkaar. Daarnaast vind ik het leuk om hier en daar een klein detail te accentueren met een steentje, paillette of iets dergelijks.

Ik vind het belangrijk mijn schilderijen betaalbaar te houden waarbij ik tevens de kwaliteit niet uit 't oog wil verliezen. Ik maak gebruik van kwalitatief goede schildersdoeken en professionele kunstschildersmaterialen.

Mocht u vragen, suggesties of interesse over of in één van werken hebben, dan stel ik dat zeer op prijs.

Neem gerust contact met me op!

 
 

Bestellen / Meer informatie

Heeft u interesse in dit schilderij? Neemt u dan contact met ons op:

E3M Artistiek Schilderijen

Tabaksweg 1
3848 BW Harderwijk

Barbara Elich

06-45150461
barbara@e3m-artistiek.nl